Starity

Milla Jovovich: „A Kaptár 5 igazán ütős lesz”

2011. október 17. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nemrég kiderült, hogy a Kaptár ötödik részében feltűnik néhány ismerős arc, továbbá a főszereplőnő szerint Alice-re élete legnagyobb kalandja vár.

hirdetés
Milla Jovovich: „A Kaptár 5 igazán ütős lesz”

Milla Jovovich nemrég interjút adott a Digital Spynak, amelyből kiderült, hogy valószínűleg ez lesz a legütősebb rész az öt Kaptár-film közül, továbbá néhány ismerős arc is visszaköszön ránk a mozivászonról, hiszen feltűnik a filmben Michelle Rodríguez és Oded Fehr is.

„Alice egyre nagyobb és izgalmasabb kalandokba keveredik, amilyenekben még sosem volt része korábban. Hihetetlen a történet, Paul nagyszerű munkát végzett, és néhány új szereplővel is találkozhattok a történet során” – árulta el Milla.

A Kaptár ötödik részéig még bő egy év van hátra, addig is megcsodálhatjuk a szépséges színésznő alakítását a The Three Muskeeters című filmben, melyben Matthew Macfayden, Luke Evans és Orlando Bloom oldalán tűnik fel.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek