Starity

Jessie J kibővíti debütáló lemezét

2011. október 23. 18:06   |   Szerző: Cannibal3

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az aranytorkú énekesnő Who You Are című albumának deluxe verziója november 14-én érkezik.

hirdetés
Jessie J kibővíti debütáló lemezét

Az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő Jessie J debütáló lemeze, a Who You Are 2011 februárjában jelent meg. Az albumról olyan slágerek érkeztek, mint a Do It Like a Dude, a Nobody's Perfect vagy a brit énekesnő eddigi leghíresebb száma, a B.o.B-vel közös Price Tag. A Who You Are legutóbbi kislemeze a címadó dal lett, melynek klipje csak nemrég jelent meg.

Augusztus végén adták ki a Domino című számot, a második amerikai kislemezként. Kiderült, hogy a dal Jessie debütáló albumának új deluxe verzióján fog szerepelni, amely november 14-én fog megjelenni. A lemezen a Who You Are-on szereplő dalok mellett még három új szám fog szerepelni, a Domino, a My Shadow és a Laserlight. A kiadás valószínűleg egyéb extrákat is fog tartalmazni.

Jessie J Heartbeat Tour nevezetű koncertsorozata egyébként nemrég indult csak el, ahol a már jól ismert dalok mellett elénekli a My Shadow című számot is.


Jessie élőben mutatta be turnéján My Shadow című dalát

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek