Starity

Rihanna ezer fontot vert el egy szexshopban

2011. október 23. 18:06   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Körülbelül öt perc alatt költött el egy vagyont Párizs egyik szexshopjában Rihanna pár nappal ezelőtt – írja a The Sun.

hirdetés
Rihanna ezer fontot vert el egy szexshopban

Csütörtökön az énekesnő Párizsban tartózkodott, amikor gondolt egyet és kiruccant a hotelből egy nagybevásárlásra. Útja azonban nem a helyi közértbe vezetett, hanem a legközelebbi szexshopba, ahol pár perc alatt egy kisebb vagyont hagyott ott.

Francia bugyi és egyéb alsóneműk, játékok, bőr bilincs, illatos gyertyák, valamint fürdőolajok voltak Rihanna kosarában, melyekért közel ezer fontot, vagyis körülbelül 340 ezer forintnak megfelelő összeget fizetett ki.

A szemtanúk szerint Rihanna egyáltalán nem volt zavarban, inkább csak vigyorgott és úgy tűnt, nagyon siet vissza a hotelbe. „Pontosan tudta, hogy mit szeretne, nem kérte az eladók segítségét a termékek megtalálásához” – mondta a szemtanú, aki egy lesötétített ablakú kocsiból látta kipattanni a barbadosi énekesnőt a bolt előtt.

Rihanna tavaly is meglátogatott már egy párizsi szexshopot, ám akkor nagyobb feltűnést keltett, és a bevásárlásról felvétel is készült.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek