Starity

Lindsay Lohannel nem foglalkoznak a szülei

2011. október 29. 14:02   |   Szerző: vikimumus

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lindsay Lohan úgy tűnik, már csak húgára és rajongóira számíthat, szülei ugyanis a jelek szerint nem foglalkoznak vele.

hirdetés
Lindsay Lohannel nem foglalkoznak a szülei

Lindsay Lohan gyermekkora egyáltalán nem volt könnyű: a folytonos családi viták mellett édesanyja, Dina a sikerbe hajszolta. Már gyerekként Hollywoodba küldte, hogy híres sztár legyen. Bár Lindsay is szeretett volna színésznő lenni, de sokak szerint az anyjának nem kellett volna erőltetnie a dolgot, hisz LiLo tulajdonképpen már gyerekként eltartotta családját.

Egyes vélemények szerint Dina a lánya népszerűségét akarta felhasználni arra, hogy a sajátját növelje. Az anya azonban állítja, hogy azért küldte a kis Lindsay-t a filmek városába, mert nem akarta megtagadni az álmait. Erről írt is egy könyvet, amellyel már hetek óta ostromolja a kiadókat, ám egyelőre nem sikerült megegyeznie egyikkel sem. Érdekes azonban, hogy miért pont azzal van elfoglalva, hogy eladja a könyvét, ahelyett, hogy inkább Lindsay-re figyelne, akinek szüksége lenne a szeretetre.

Dina ráadásul még mindig nincs jóban Lindsay apjával, Michael Lohannel, aki szerint lányának az tenne jót, ha egy időre elvonulna a nyilvánosság elől, de szerinte pont az anyja az, aki nem engedi. A vélemények azonban Michael apasági érzéseit is megcáfolják, ráadásul egyértelmű, hogy nem mutat neki jó példát: alighogy kikerült a börtönből, újból letartóztatták. Úgy tűnik tehát, hogy Lindsay szülei csak a saját dolgaikkal vannak elfoglalva – ahelyett, hogy azt tennék, ami a helyes lenne.

Lindsay egyébként teljesíti a kiszabott közmunkát, sőt, van olyan is, mikor sokkal előbb beér, a napokban pedig muffint és hamburgert küldött a munkahelyére.

Ha már a szülei nem, legalább húga, Ali és a rajongói mellette állnak, akik a közösségi oldalakon fejezik ki neki a szeretetüket. A színész-énekesnő már több alkalommal is megköszönte rajongóinak a sok támogatást, és nemegyszer kifejezte már, hogy örül, amiért mellette állnak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek