Starity

Christian Chavez ügyel az egészségére

2011. november 06. 19:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Christian Chavez sajnos nem tudja kikerülni a sok rosszindulatú megjegyzést, amióta felvállalta másságát. A színész tisztában van azzal a ténnyel, hogy sok embernek nem tetszik az, ha valaki meleg.

hirdetés
Christian Chavez ügyel az egészségére

Az egykori RBD-tagnak rengeteg rosszindulatú megjegyzést kell elviselnie évek óta mássága miatt. Tavaly például elkezdték terjeszteni azt a pletykát, miszerint az énekes HIV-fertőzésben szenved. Rengeteg rajongó megdöbbent, sorra érkeztek Twitter-profiljára az aggódó bejegyzések. A rajongók tűkön ülve várták a választ, vajon igaz-e ez a hír, ám Christian megnyugtatta őket, hogy ebből egy szó sem az.

Az énekes interjút adott egy mexikói lapnak, mely során elmondta, rendszerint háromhavonta meglátogatja orvosát, hogy kizárhassák az egészségügyi problémát.

Kihasználva ezt a helyzetet, Chris felhívta mindenki figyelmét, hogy nagyon fontos, hogy mindenki elmenjen orvoshoz, hiszen az egészség a legnagyobb kincs egy ember számára.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek