Starity

Jessica Biel nem akar gyerekeket

2011. november 08. 19:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jessica Biel és Justin Timberlake nemrég ismét egymásra találtak szerelmi téren. A színésznő elmondta, hogy egy bizonyos idő után szeretne anya lenni, de ez az időszak még nem most van.

hirdetés
Jessica Biel nem akar gyerekeket

Jessica Biel ismét kibékült a híres színész-énekessel, Justin Timberlake-kel, de mikor feltették a kérdést a 29 éves színésznőnek, hogy szeretne-e gyereket, a következőket mondta: „Természetesen igen! Ám nem a közeljövőben tervezem az anyaságot, szeretnék még várni a dologgal, mivel jelen pillanatban nem érdekel a gyerekvállalás.”

A színésznő azt is elárulta, hogy soha nem is gondolkodott, hogy gyereke legyen, és a jövőjét a kutyái mellett képzeli el.

„Nem voltam az a típusú lány, aki mesebeli esküvőről, a szőke hercegről és családról álmodott. Mindig is azt mondtam, hogy soha nem fogok gyereket nevelni, és hogy öreg vénasszonyként fogom leélni az életem a kutyáim mellett, gyerek nélkül és gazdagon” – mesélte Jess.

Ennek ellenére a sztár mégsem riad meg a várandósság gondolatától, hiszen soron következő filmjében állapotos nőt fog alakítani.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek