Starity

Lola háziasságával kényezteti kedvesét

2011. november 08. 20:08   |   Szerző: tabutv.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lola és Baronits Gábor a közelmúltban költöztek össze és máris bővült egy személlyel a háztartás. Többek közt erről faggatta a Tabu Tv a két sztárt.

hirdetés
Lola háziasságával kényezteti kedvesét

Új családtaggal bővült nem rég Loláék családi fészke: Oszkár, a kandúr csatlakozott a fiatalokhoz, akit – Juci saját bevallása szerint – igencsak elkényeztetnek: „Olyan dagadt lesz szerintem, ha így halad, de egyszerűen nem tudok még neki nemet mondani, és nagyon cuki. Ő az első háziállatom, és imádom” – tudhattuk meg a tinisztárként feltűnt énekesnőtől.

Lola párja, Baronits Gábor is lelkesedik az új jövevényért. Mint mondja, világ életében kutyapárti volt, de most Oszkár rabul ejtette a szívét. „Annyira édes, annyira okos, annyira kis hülye, hogy nem lehet nem szeretni” – meséli. Azért nem kell aggódni: Oszi csak második lehet Lola mögött – és nem csak azért, mert kettejük közül csak az egyik készít reggelit Gábornak.

„Igen, Lola rendkívül házias” – árulta el a Tabu Tv kameráinak a színész. „Képzeld el, minden nap megkérdezi, mi legyen ma a vacsora vagy az ebéd. Fölkelek, van reggeli – ha kérek, persze – és nagyon ügyes. Én sejtettem, hogy házias, de azt nem tudtam, hogy ennyire. Aki látja a médián keresztül, a tévében, az biztosan nem hinné el, hogy az, de üzenem azoknak, akik nem hiszik, hogy igenis, Juci házias!”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek