Starity

Johnny Depp whiskys hordóban nyugodna

2011. november 15. 20:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A sztárnak bizarr ötlete támadt temetése kapcsán: Hunter S. Thompsonhoz hasonlóan különleges módon szeretne távozni az élők sorából.

hirdetés
Johnny Depp whiskys hordóban nyugodna

A 48 éves színész meglehetősen egyedi temetést szeretne magának, nemrég ugyanis elmondta, barátja, Hunter S. Thompson inspirálta álombeli temetése megalkotásában.

A Rumnapló sztárja legszívesebben whiskys hordóban temettetné el magát, hogy az őt gyászolók még egy utolsó korty alkoholban megízlelhessék, milyen életet élt a kalapos sztár.

Az ötlet attól a Huntertől jött, aki hamvai ágyúból való kilövését kérte, hogy azok szabadon szálljanak az ég felé. Johnny egy német magazinnak nyilatkozott különleges álmáról: „Leginkább egy whiskys hordóban nyugodnék, hogy mindenki hörpinthessen egyet a tiszteletemre. Hunter mindig a különlegesség rabja volt, ahogyan én is, így a halála előtt azt kérte, hogy egy személyre szabott ágyúból lőjük ki a maradványait. Én pedig 2005-ben, miután eltávozott, megépítettem, és megtettük.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek