Starity

Christy Turlington zöld teától lesz fitt

2011. november 19. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A kétgyermekes családanya még mindig csúcsformában van, és el is árulta, mit tesz azért, hogy jól érezze magát a bőrében.

hirdetés
Christy Turlington zöld teától lesz fitt

Senki sem tagadhatja, hogy a 42 éves szupermodell, Christy Turlington kirobbanó formában van, s már lassan 25 éve tartják számon a világ legsikeresebb modellei között. De még mindig a sajátos módszereivel tartja fitten magát: méghozzá futással és zöld teával.

Miután megkérdezték tőle a L’Officiel Paris interjúján, hogy mitől néz ki ilyen jól, a 42 éves szupermodell elpirult. „Egyáltalán nem is nézek ki jól! –tiltakozott nevetve. – Én is látom magamon az öregedés jeleit, sajnos az idő engem sem kímél. Ráadásul, amikor még fiatal voltam, rendszeresen sminkeltem magam, ami szintén nem tesz jót a bőrőmnek. Ma már, amikor hivatalos vagyok különféle vacsorákra, divatbemutatókra, csak minimális sminket használok.”

„Minden nap megiszok legalább egy liter zöld teát, mivel felpörgeti az anyagcserét, és elég energiát ad egész napra – mesélte Christy. Majd a következő kérdésre egyből rávágta a választ: „Milyen sportra esküszök? Egyértelműen a futásra; fitten tart, ráadásul ez az egyetlen dolog, ami ténylegesen kikapcsol.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek