Starity

A Bűbájos boszorkák és a Twilight-filmek sztárja egy filmben

2011. november 25. 07:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Bűbájos boszorkák című sorozat sztárja mostanában minden idejét karrierje építésére szenteli. Filmjei futószalagon jönnek, egyikben a Kellan Lutzzal játszik majd.

hirdetés
A Bűbájos boszorkák és a Twilight-filmek sztárja egy filmben

Brian Krause minden idejét csak a színészetnek szenteli, sorra fogadja el a felkéréseket különböző drámai vagy éppen horroralkotásokban. Nemrég a Bűbájos boszorkák sztárját munkamániásnak nevezték, hiszen a színész egyszerre több vasat is tart a tűzben.

Az Abeo Pharisee forgatásáról egyből rohan a Java Heat forgatási helyszínre. Brian nemrég vállalta el Tristan Reed szerepét a Java Heat című drámában a Twilight-filmekből ismert Kellan Lutz oldalán, ezen kívül pedig több film is vár a színészre, hiszen jövő évtől kezdve be van táblázva az ideje. Ha így folytatja az eddig is számtalan sikeres alkotást maga mögött tudó színész, könnyen Hollywood egyik legsikeresebb színészévé válhat.

Az alkotás melyben Kellan oldalán láthatjuk szerepelni a 2013-as évben kerül bemutatásra az amerikai mozikban, és ahogyan már megszokhattuk Briantól ez a film is a thriller kategóriában landol majd.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek