Starity

Friderikusz vezeti a Legyen Ön is Milliomost

2011. december 05. 11:11   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Friderikusz Sándor lesz a kvízmester a Legyen Ön is Milliomos következő szériájában – számolt be a hírről a Vasárnapi Blikk.

hirdetés
Friderikusz vezeti a Legyen Ön is Milliomost
Fotó: TV2

A lap információi szerint eredetileg Vágó István vezette volna a népszerű kvízműsort, de az RTL Klubnak csalódnia kellett, ugyanis a játékmester nem lát már több fantáziát ebben a műsorban.

„Úgy érzem, a Legyen Ön is Milliomos már kifutotta magát. Inkább egy saját fejlesztésű műsort szeretnék” – magyarázta Vágó a döntése okát.

Fábry Sándor neve is felmerült az újrainduló műsor házigazdájaként, azonban a nézettségi adatok nem hozták az elvárt szintet, amikor ő vezette a Milliomost. Ezen felül időközben már átigazolt a köztévéhez, így végleg megszűnt az RTL Klubbal való kapcsolata, és az Esti Showder sem kerül többet adásba.

Állítólag Friderikusz nem a pénz miatt vállalta a szereplést, érdekelte a feladat, és szeretne újra tévézni. A Megasztár egykori zsűritagjának az átigazolás sem lesz problémás, mert a TV2 új műsorformában gondolkodik, ezért szerződését megszüntették.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek