Starity

Tavasszal új lemezzel hódít a The All-American Rejects

2011. december 12. 19:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A The All-American Rejects bejelentette, hogy jövő tavasszal különleges lemezzel örvendezteti meg rajongóit.

hirdetés
Tavasszal új lemezzel hódít a The All-American Rejects

A The All-American Rejects nevű rockbanda 1999-ben alakult Tyson Ritter, Nicky Wheeler, Mike Kennerty és Chris Gaylor felállásban. A banda megalakulása óta három lemezt adott ki, amelyek közül a Move Along és a When the World Comes Down aratott nagyobb sikert. Most pedig új albummal érkeznek a srácok.

A negyedik lemezen már 2010 óta dolgoznak, éppen ezért hosszú időn keresztül nem sok mindent hallhattunk felőlük. A dalok többségét az együttes énekese, Tyson és szólógitárosa, Nick írta, a felvételeket pedig 2011 nyarán ejtették meg. Ennek ellenére karácsonykor még nem örülhetünk az új korongnak, ugyanis csak jövő tavasszal kerül a lemezboltok polcaira.

Az érkező albumot Tyson Ritter úgy vezette fel, hogy nagyon sok mindenben különbözni fog az előző lemezeiktől. Szavaival élve a lemez egyfajta „őrült önéletrajzi album” lesz. Első dala, a Someday’s Gone a napokban debütált az együttes hivatalos oldalán, illetve a YouTube-on is elérhetővé vált.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek