Starity

Kocsis Tibor támogatók által nyert?

2011. december 19. 11:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Alig nyerte meg az X-Faktor második szériáját Kocsis Tibor, de máris mennek a találgatások, hogy minek is köszönheti győzelmét.

hirdetés
Kocsis Tibor támogatók által nyert?
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Mindenki tudja, hogy Tibinek nem ez az első tévés megjelenése. Feltűnt már a Csillag születikben is, ahol a korábbi x-faktoros Janicsák Vecával szerepelt együtt, és ahol mély barátságot kötöttek. Állítólag Tibi ennek a barátságnak köszönhet jó pár szavazatot, ugyanis Veca valóságos szavazókampányt indított barátjáért.

A másik szavazatkérő, a szintén énekesnő Tóth Gabi volt, aki több fórumon is írta, hogy nagyra tartja Kocsis Tibort, és mindenkit arra bíztat, hogy szavazzanak rá. Persze a volt bajtársak sem maradhattak ki a sorból, hisz az Apollo23 és Rocktenors tagjai is nagyon jóban lettek a törekvő fiúval, így ők is arra kérték rajongóikat szavazzanak rá.

Persze ezek csak üres szavak a közönségnek, hisz akit valaki megkedvelt, annak a személyiségéért és tehetségéért kell szeretnie kedvencét, és a többségnél Tibor volt a befutó és nem Enikő. Több hozzászólásból is kiderült, hogy kit tartanak szimpatikusnak, esélyesnek a győzelemre. Tibit egy jólelkű, szerény fiúnak tartják, aki megérdemli, hogy megnyerje a versenyt, míg sokak szerint Enikő az utóbbi időben – pláne, hogy Nagy Feró kampányolt mellette – elbízta magát és már a zsebében érezte a győzelmet.

Mindketten tehetségesek, ha már idáig eljutottak, de a közönség Kocsis Tibort tartotta a legtehetségesebbnek. Az pedig, hogy önszántukból vagy a hazai sztárok kérésére szavaztak rá az emberek, az valószínűleg már sohasem fog kiderülni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek