Starity

Szétosztja nyereményét Kocsis Tibor!

2011. december 20. 10:10   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 2011-es X-Faktor nyertese nem herdálja el nyereményét, inkább segít azoknak, akiknek nagy szüksége van rá. A pénz egy részét magára fordítja, a maradékot pedig elosztogatja.

hirdetés
Szétosztja nyereményét Kocsis Tibor!
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Úgy látszik Kocsis Tibor be akarja bizonyítani, hogy tényleg annyira jólelkű, mint amilyennek eddig bemutatta a tévé. A 2011-es év hangja nem is gondolt bele, hogy akár milliomos is lehet a show végére, egyáltalán nem a pénz hajtotta, hiszen menedzserként már komoly egzisztenciát teremtett magának. Baricz Gergő és Muri Enikő máig szüleik segítségére szorulnak a boldoguláshoz, Tibornak pedig szinte mindene megvolt, de mégis az átlagemberek életét élte, és ezt is szeretné folytatni, hiszen az ölébe pottyant milliókat nem csak magára, hanem mások megsegítésére fogja fordítani.

„Mivel nem gondoltam a pénzre, ezért eddig még fejben sem költöttem el igazán. Az azonban biztos, hogy egy részét a zenei karrieremre fordítom, és a hitelem rendezésére. Nagyon hálás vagyok érte, hogy ilyen sok pénz hullott az ölembe, ezért természetesen nem fogom elherdálni, ahol csak tudok, segíteni fogok vele. Biztos, hogy mindenkinek adni fogok belőle, aki hozzám közel áll, és most szüksége van rá, úgyhogy a család, a rokonság és a barátok is kapni fognak. Természetesen elmegyünk egyet bulizni is a többiekkel, ezt már megígértem nekik” – mondta Malek Miklós mentoráltja a Blikknek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek