Starity

Daniel Radcliffe nem tartja magát jó színésznek

2011. december 23. 18:06   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Sok rajongója van, de vannak olyanok is, akik egyetértenek vele: Dan egyáltalán nem tartja magát jó színésznek.

hirdetés
Daniel Radcliffe nem tartja magát jó színésznek

Daniel Radcliffe sikeres színészi karrierjét és hatalmas rajongótáborát a Harry Potter-filmeknek köszönheti. De hogy ne legyen tökéletes a kép, sokan vannak, akik nem szeretik se a fiatal színészt, se a mágikus filmsorozatot, és olyanok is vannak, akik tehetségtelennek tartják. Dan amúgy is rossz színésznek vallja magát, és a munkájára tett nem éppen kedves megjegyzések és utálkozások miatt még nagyobb kételyei támadnak teljesítményével kapcsolatban.

Elmondása szerint sosem volt igazi színész. Eddig az volt számára a fontos, hogy elmondja a betanult szöveget, és hogy valamennyire hitelesen játssza el szerepét. Nem a színészi játék minőségére fektetett nagyobb hangsúlyt, hanem inkább a teljesítésre, és igazából nemrég jött rá, hogy ideje lenne fejlődnie.

„Keményen dolgozom azon, hogy minél többet fejlődjek. Vannak napok, amikor azt gondolom, hogy végre tanultam valami újat, és ez nagyon jó! De vannak olyan napok is, amikor azt mondom, hogy sosem fogom jól érezni magam ebben a szakmában!”vallja a sikeres filmsorozat sztárja.

Érdemes lenne elgondolkoznia állításán, hiszen mind a hét Harry Potter-film főszereplője ő volt, a legtöbben miatta nézték meg a filmeket, melyeknek hála mellesleg hatalmas sikereket zsebelt be.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek