Starity

Filmszerepet kapott az Idol egykori sztárja

2012. január 03. 14:02   |   Szerző: Atina21

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Idén márciusban kerül az amerikai mozikba az a dráma, melyben Diana DeGarmo is szerepet kapott. A filmben több híres színész is feltűnik.

hirdetés
Filmszerepet kapott az Idol egykori sztárja

A 2004-es American Idol egyik egykori versenyzője, Diana DeGarmo ezúttal nem énekesnőként szerepel, hanem a The First Ride of Wyatt Earp című filmben kapott egy szerepet, ahol Dora Handet személyesíti meg.

Bár az is igaz, hogy az énekesnőnek nem ez az egyetlen színészi szerepe, hiszen tavaly Nick Jonas mellett játszhatott a Hajlakk című darabban, méghozzá a Broadway színpadán.

A produkcióban olyan hírességek kaptak szerepet, mint Val Kilmer, aki Az angyal és a Mindörökké Batman filmekben remekelt, de említésre méltó még Shawn Roberts, aki a Túlélésből jeles vagy a Tucatjával olcsóbb 2. című produkciókban tűnt fel. Ismerős lehet még ugyanakkor Matt Dallas is, aki a Kyle, a rejtélyes idegen című széria főszereplőjét alakította.

A dráma március 30-án kerül az amerikai mozikba.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek