Starity

Muri Enikőt nem engedték fellépni az Operettszínházban

2012. január 05. 08:08   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Dolhai Attila kérte fel az X-Faktor sztárját, hogy énekeljen vele a színházban. Enikő szívesen vállalta volna a fellépést, azonban nem engedték színpadra lépni.

hirdetés
Muri Enikőt nem engedték fellépni az Operettszínházban
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Kissé megalázó helyzetbe hozták az X-Faktor legjobb női énekesét, amikor közölték vele: nem léphet fel az Operettszínházban. Muri Enikőt még a tehetségkutató alatt érte a megtiszteltetés, hogy szerepelhet a Madách színházban, valószínűleg ez lehetett az ok, amiért elutasították a karácsonyi fellépést, amelyet Dolhai Attila szervezett volna.

„Nem értettem a dolgot. Hívtak, hogy lépjek fel Attila koncertjén, aztán lemondták arra hivatkozva: a teátrum vezetésének nem tetszik, hogy a konkurenciánál kaptam szerepet” – mondta Enikő a Borsnak, aki nem szívesen cserélné el a Madách családias hangulatát egy másik színházra.

Az ügy érdekessége, hogy az Operettszínház igazgatója nem tudott erről az elutasításról, állítása szerint mások is átjárnak egyik színházból a másikba, ő azt mondta Enikő menedzsmentje túlságosan magas árat kért a fellépésért.

Dolhai nem keseredett el, koncertjét máshova is elviszi, így még nem mondott le végleg Muri Enikőről, legközelebb majd máshova hívja mágával énekelni az aranytorkú énekesnőt.

  twitter 
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek