Starity

Tarány Tamásra ismét rátalált a szerelem

2012. január 07. 16:04   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Újra szerelmes Malek Miklós mentoráltja, szíve választottja pedig egy csinos, fiatal lány.

hirdetés
Tarány Tamásra ismét rátalált a szerelem
Fotó: Blikk

Az X-Faktor ideje alatt a versenyzők szerelmi élete nem ment valami fényesen. Először Muri Enikő szakított barátjával, aztán Tarány Tamás menyasszonya intett búcsút vőlegényének 3 év együttlét után. A 25 éves énekest azért dobta Viki, mert nem szeretett volna belecsöppeni a média csillogó-villogó világába, nem volt oda a versenyzők körli hatalmas felhajtásért, szereplésért, fotózkodásért és a sztársággal járó többi dologért. Tamás elfogadta exmenyasszonya döntését, és nem haragudott meg rá, sőt köszönettel tartozik neki, mivel ha nincs Viki, lehet, hogy nem is jelentkezett volna a tehetségkutatóba.

A fájdalmas szakítás sebei, úgy tűnik, mára teljesen begyógyultak, mivel Malek Miklós mentoráltja újra szerelmes. A szerencsés lányt Bernadettnek hívják, és nem szégyelli párját, a legnagyobb közösségi oldalon is büszkén vállalja Tamást. Szerelmüket nem szeretnék a nyilvánosság előtt mutogatni, mivel féltik friss kapcsolatukat, és az énekes sem szeretné, ha megismétlődne a sztárság miatti szakítás.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek