Starity

Lindsay Lohan játszhatja Elizabeth Taylort

2012. január 14. 08:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A filmeket hátrább hagyva inkább botrányaira koncentrált mostanában Lohan. Azonban egyenesbe hozhatja életét azzal, hogy Marilyn Monroe után Elizabeth Taylor szerepét is eljátszhatja.

hirdetés
Lindsay Lohan játszhatja Elizabeth Taylort

A Playboy-címlap után a nemrégiben elhunyt Elizabeth Taylor és párja, Richard Burton kapcsolatát feldolgozó filmben kaphatja meg a női főszerepet Lindsay Lohan.

Elizabeth és Richard szerelme hatalmas port kavart a médiában, hiszen mindketten házasok voltak, és válásaik sem mentek éppen könnyedén. Elizabeth nyolcszor házasodott meg, ebből kétszer Burtonnel. A pár férfi tagja soha nem tudta feldolgozni, hogy Elizabeth nagyobb hírnévvel rendelkezett, míg Taylor azt nem tolerálta, hogy Burton nagyobb szakmai elismerésre tett szert.

Az Elizabeth & Richard: A Love Story című film rendezője, Larry Thompson az Elizabeth és Lindsay élete közti hasonlóságok miatt szánja a botrányhősnőnek a szerepet. Szerinte mindkettejük édesanyja igen akaratos és szigorú, a hirtelen és fiatalon jött hírnév miatt pedig nem lehetett részük az igazi gyermekkor élvezetében.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek