Starity

Újabb videóval jelentkezett a Cobra Starship

2012. január 25. 09:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A népszerű banda újabb videoklippel jelentkezett. A szám címe Middle Finger, amiben Mac Miller is közreműködött.

hirdetés
Újabb videóval jelentkezett a Cobra Starship

A Cobra Starship miután tavaly a negyedik lemezét a Night Shadest piacra dobta, és még nagyobb rajongótáborra tett szert a Sabi közreműködésével készített You Make Me Feelel, újabb videót készített.

A Middle Finger című videoklipet még decemberben vették föl New York Cityben, de úgy gondolták az új évre hagyják a kiadását, hogy egy újabb csodás klippel örvendeztethessék meg rajongóikat az újévben.

A Cobra Starship tavaly nagy sikereket ért el a zenei pályán. Az MTV VMA-n jelölést kapott, ami már nagy szónak számít, hisz ezeket a jelöléseket is ki kell érdemelni. Miután májusban elkészítették az új videoklipjüket a You Make Me Feelt, rögtön taroltak, hiszen a videó azóta is a Youtube ranglista 66. helye körül mozog.

A tavalyi évet tehát megkoronázta az új klipük, ami január 19-én debütált a zenei toplistákon. Februárban és márciusban pedig egy kisebb turnéra indulnak. A Cobra Starship rengeteg sikert bezsebelt már, de reméljük, hogy idén is sok jut nekik ebből.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek