Starity

Botrányba fulladt VV Cristofel kocsmamegnyitója

2012. január 30. 09:09   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A kubai macsó nevével reklámozott kocsma, a VV Cristofel Delírium Music Pub szombaton nyitotta meg kapuit a hamisítatlan falusi diszkóhangulat iránt érdeklődők előtt. Később a rendőrség is kivonult a helyszínre.

hirdetés
Botrányba fulladt VV Cristofel kocsmamegnyitója
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

VV Cristofel jóbarátja óriási üzletet látva a kubai macsóban, átkeresztelte a szórakozóhelyét, hogy a médiavisszhangnak köszönhetően fellendüljön a forgalma. Arra azonban senki nem számított, hogy a rendőrségi intézkedésre is szükség lesz újságíró-verés miatt.

A közismert riporter, Körmendi Gábor is a helyszínen forgatott, akit egy korábbi nézeteltérése miatt pont itt talált meg egy úriember, és egy papír aláírására akart rávenni.

„A törvények tiszteletben tartásával kimentünk dohányozni a szórakozóhely elé. Követett minket egy kigyúrt személy, aki azt mondta magáról, hogy nyomozó, és hamis rendőrigazolványt lobogtatott előttünk. Arra akart rábírni, hogy vegyek át egy ügyvédi felszólítást, de én erre nem voltam hajlandó”mesélte a történteket az Új Ásznak az újságíró, akinek a kameráját is megrongálták, így az használhatatlanná vált.

Miután tettlegességig fajultak a dolgok, Gábor a rendőrséget is kihívta.

„A Budapesti Rendőr-főkapitányság VII. kerületi Rendőrkapitánysága garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást két budapesti férfi ellen. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint 2012. január 27-én 22 óra 40 perc körüli időben a sértett részére egy ügyvédi felszólítást akartak átadni, melynek okán a felek között szóváltás alakult ki, amely tettlegességig fajult. A helyszínre érkező VII. kerületi járőr a garázdasággal gyanúsítható személyeket a kapitányságra előállította, kihallgatásuk megtörtént” – szól a rendőrség közleménye.

Cristofel – aki a bevételek feléből részesül a hely reklámozásáért – egyáltalán nem csüggedt el a történtek miatt. Szerinte az incidens nem zavarta meg a partit, mert minden odakint zajlott, így gőzerővel folytatja a klubja népszerűsítséét.

A Velvet videója is arról tanúskodik, hogy fergeteges parti zajlott bent a klubban, ahol a Való Világ 5 eddigi kiesettjei közül is sokan felbukkannak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek