Starity

Lady Gaga bemutatta az új turnéja színpadát

2012. február 07. 16:04   |   Szerző: Cannibal3

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az ötszörös Grammy-díjas énekesnő ma tette közzé a várva várt The Born This Way Ball turné színpadát, mely sokkal nagyszabásúbbnak tűnik, mint az eddigiek.

hirdetés
Lady Gaga bemutatta az új turnéja színpadát

Lady Gaga 2011-ben megjelent, hatalmas példányszámban elkelt nagylemezének, a Born This Waynek hamarosan elindul a turnéja. A koncertsorozat idén veszi majd kezdetét, és nemsokára kiadják majd a turné állomásait is. A különc énekesnő már egy ideje utalásokat tett a The Born This Way Ballra, és úgy döntött, hogy ma reggel a Twitteren bemutatja a színpadot is.

Látványban a legutóbbi – Magyarországra is eljutott – turné, a The Monster Ball is nagyon erős volt, melyen többek közt egy óriási tengeri szörny is vadászott Gagára, de a mostani minden eddiginél nagyszabásúbbnak tűnik. Az új színpadon egy hatalmas várszerű építmény látható, mely előtt a nézőtér részeként kialakított, The Monster Pit nevű rész látható.

A tehetséges énekesnő a Twitteren számolt be róla, hogy abba a részlegbe minden este a Haus of Gaga választja majd ki a bekerülő rajongókat, akik később a Ladyvel is találkozhatnak, a jegyek viszont nem kerülnek emiatt többe.

A The Born This Way Ball turné 2012-ben indul majd el, és várhatóan 2013-ban fejeződik be. A koncertsorozat rengeteg állomást fog tartalmazni, és hamarosan megjelenhetnek a dátumok, a dallista és egyéb ehhez kapcsolódó információk is.

“THE BORN THIS WAY BALL 2012-2013" – mutatta be a színpadot Gaga a Twitteren.

Az énekesnő igen elfoglalt jelenleg a turné miatt, de dolgozik az új lemezén is, mely várhatóan még idén érkezik majd meg. A Lady nemrég elárulta, hogy az album címe és több dal is megvan már. Gaga ezek mellett a hírek szerint új kislemezzel is készül még a Born This Wayről, mely valószínűleg a Heavy Metal Lover lesz, és talán nagyobb sikereket hoz majd az énekesnőnek, mint a legutóbbi.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek