Starity

Ke$ha: ismerd meg a lányt a glitter mögött!

2012. február 11. 11:11   |   Szerző: SugarGirl

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Glamour meglepően őszinte interjút készített az általában glitterben úszó, vadóc énekesnővel, Ke$hával.

hirdetés
Ke$ha: ismerd meg a lányt a glitter mögött!

Ke$ha 2009-ben robbant be a köztudatba Tik Tok című számával. Innentől kezdve pedig már minden megállíthatatlanul folyt tovább a maga útján: a nashville-i lány a világ egyik legnagyobb popsztárjává nőtte ki magát. A mindössze 24 éves énekesnő közismert szabadszájúságáról és furcsa megjelenéséről. Általában glitter borítja tetőtől talpig, testét különböző firkák díszítik, haja és sminkje mintha már egy kicsit elhasználódott volna, és ruhái is rendszerint tépettek és merészek.

Az amerikai Glamour magazin azonban most leásott a furcsa megjelenés alá, és mindenki megrökönyödésére egy humoros, kicsit őrült, de mégis emberi lényt talált.

– Rock számokat hallgattál a fotózás alatt. Azt hallottam, hogy az új albumod is inkább rockos stílusú lesz.

– Az emberek úgy tartják, hogy a rock 'n' roll már halott, ezért én egyfajta személyes küldetésemnek veszem, hogy feltámasszam. Még az ereimben is rock 'n' roll folyik!

– Nehezebb elismert rockernek lenni nőként?

– Tudom, hogy tökös vagyok. Tökösebb vagyok, mint egy csomó férfi, akivel találkoztam. Nem félek áthágni a határokat. Ezt kell tenned, ha igazi ikon akarsz lenni.

– Úgy tűnik, hogy manapság a nők uralják a popbizniszt: te, Gaga, Rihanna, Katy Perry... Szerinted ennek mi az oka?

Határozottan úgy gondolom, hogy manapság a nők működtetik a popipart. Azért, mert nem félünk kimondani, amit gondolunk. És ez nagyon jó, mert pont ezért harcolok, hogy az emberek merjenek formabontóak és önmaguk lenni.

– Mekkora a hasadék a között a Ke$ha között, aki otthon vagy, és a között, aki a színpadon vagy, mikor megiszod egy disznó vérét vagy hatalmas péniszként táncolsz?

– Igazából olyan vagyok, mint egy ötéves. Ne érts félre, igenis heti rendszerességgel pusztítok férfiakat. Ez nálam olyan, mint egy hobbi. Olyan vagyok, mint egy imádkozó sáska. Ők megdugnak engem, ezután én megeszem őket. És kit nem szórakoztat egy óriási, táncoló pénisz? Néha, amikor rossz napom van, ráveszem az asszisztensemet, hogy fölvegye a péniszjelmezt, és körbe-körbe táncoljon a házamban.

– Rengeteg kritikát kapsz, jót és rosszat egyaránt. A Twitter-neved, @keshasuxx (kesha sz*r) egyfajta kigúnyolása az utálkozóknak?

– Tudod, kell egy kis humor és önirónia ahhoz, hogy túl tudd tenni magad az ilyeneken.

– Egyszer azt mondtad, nagyon rá tudsz hangolódni az emberekre. Mi az, ami biztosan kiábrándít?

– Egyszer randiztam egy sráccal, aki nagyon udvariatlanul beszélt a taxisofőrrel. Erre én egyszerűen kiszálltam a kocsiból, és hazasétáltam. Valamint mindig türelmesen kivárom az asztalom, ugyanis régen dolgoztam pincérnőként. Általában hatalmas borravalókat adok, mert tudom, milyen nehéz munka ez.

– Általában miért szakítasz egy sráccal?

– Most éppen az új lemez megírásának a közepén vagyok. Rengeteg hangszerórát is veszek. Ezenkívül már tervezem a legújabb állatbarát ékszerkollekcióm és a műszőrme-kollekcióm darabjait. Szóval, ha egy pasi nem bírja, ha ő csak a második legfontosabb dolog lehet az életemben, akkor mi értelme? Van sok más sz*rság, amivel tölthetem még az időm.

– Miféle hangszer?

– Gitár. Igazán ütősnek kell lennem.

– A rajongóid igazán őrülten fejezik ki az odaadásukat feléd.

– Az emberek, akik a koncertjeimre jönnek, tele vannak rajzolva dollárjelekkel. Kék rúzs van rajtuk. Az állatkáimnak hívom őket, mert ilyenkor teljesen elborul az agyuk.

– Továbbra is kitartasz a testpingálás mellett?

– Oh, a testpingálás marad. Ez a kedvenc tevékenységem. Néha tartok pár bulit a nashville-i házamban, amiken a ruházat nem kötelező, és egész végig csak egymás testére firkálunk, majd pedig körbe-körbe szaladgálunk. Nagyon közel állok a személyiségem ezen oldalához.

– Tehát akkor a színpadon mégsem vagy annyira furcsa?

– Jaj, nehogy azt hidd, hogy ezek valami hatalmas szexorgiák vagy ilyesmi. Bárki nyugodtan viselhet fürdőköpenyt.

– Mit üzensz azoknak az anyukáknak, akiknek a gyerekük azt énekelgeti otthon, hogy „Megmosom a fogam egy üveg Jack [Daniel's] whiskey-vel”, ahogyan az a Tik Tokban is hallható?

– A szülőknek nem kéne hagyniuk, hogy a gyerekük a zenémet hallgassák, ha úgy gondolják, hogy az nem neki való. Én magamnak írtam azokat a számokat.

– Kik a stílusikonjaid?

– Szeretném ellopni a hozzáállását Iggy Popnak vagy Keith Richardsnak. Mindketten tökösek és őrültek. Stílusban Vivienn Westwood áll a legközelebb hozzám, megszállottja vagyok a pelerinjeinek.

– A rongyos amerikai zászlós pólód nagyon jól néz ki.

– Minden koncerten az van rajtam. Az jelképezi a szabadságomat, azt, hogy azt mondhatok, amit csak akarok, amikor csak akarom.

– Ebben a fotósorozatban (a képek lent láthatóak) nagyon természetes a külsőd. Amikor éppen nincs valami fontosabb megjelenésed, mennyire mersz kimenni smink nélkül az utcára, hiszen sosem tudhatod, hogy egy paparazzó éppen mikor fényképez le?

– A sminkem általában egy régebbi sminkem maradványa. Nem igazán érdekelnek a fotósok, ugyanis folyton azt szajkózom a rajongóimnak, hogy sz*rják le, más mit mond, úgyhogy nekem is azt kell tennem, amit prédikálok. Felkarolom a tökéletlen embereket, majd megünneplem magunkat.

– Mi a kedvenc szépségápolási terméked?

– Nemsokára saját szépségápolási lánccal fogok kijönni. De rátaláltam a Bumble and Bumble száraz samponra, ami Isten ajándéka. Nem kell lezuhanyozni hozzá. Csak fölviszed a hajadra, és rögtön tiszta 80-as évek hatású frizurád lesz.

– Mi a következő célod?

– Legvégül, szeretnék ott feküdni a halálos ágyamon, és úgy visszatekinteni, hogy egy ikon vagyok. Most még mindig csak a karrierem bébiszakaszában vagyok, de a cél mindenképpen ez.

Fotó: Glamour

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek