Starity

Katy Perry: „Jobban érzem magam mint valaha!”

2012. február 24. 22:10   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Katy Perry megosztotta ragyogásának és boldogságának okát a nagyérdeművel. Az énekesnő erősebb és szexibb mint valaha!

hirdetés
Katy Perry: „Jobban érzem magam mint valaha!”

Katy nagyon jól érzi magát a bőrében és erősebb mint valaha. A gyönyörű énekesnő elmondta, hogy már látszanak rajta a helyes étkezés és a rendszeres testmozgás eredményei. A popsztár hozzátette, hogy az alakján és az arcbőrén végbemenő javulás elég magabiztossá teszi ahhoz, hogy kevesebb sminket viseljen.

„Nagyon jól érzem magam a bőrömben sokat edzem, diétázom és minden nap beveszem a vitaminjaimat. Az eredmény látható az egész testalkatomon és az arcomon is, aminek köszönhetően úgy érzem, hogy nem kell annyi sminket használnom. Még mindig őrült dolgokat teszek a hajammal, nem tudom, mikor állapodok meg. A mostanit viszont nagyon szeretem.”

Katy azt is elmondta, hogy mi adta az ihletet vakmerő hajszínéhez: a Part of Me énekese csodálatos kék fürtjeit Kate Winslet hajszíne inspirálta az „Egy makulátlan elme örök ragyogása” című filmből. „Megpróbáltam megtalálni a középutat az őrület és az érettség között” – felelte, majd hozzátette, hogy nem biztos abban, hogy ez sikerült neki.

Sokan örülnek az énekesnő boldogságának, aki mosolyogva írta alá válási papírját, készen állva egy teljesen új fejezetre az életében.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek