Starity

Rákos gyerekeknek segít a Hamupipőke-történet sztárja

2012. március 09. 10:10   |   Szerző: Atina21

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekes-színész és dalszerző ezúttal jótékony célra használja fel ismertségét. Ennek kapcsán készített egy dalt, melyhez már videoklipet is forgatott. A szám a Fly címet kapta.

hirdetés
Rákos gyerekeknek segít a Hamupipőke-történet sztárja

Az ASCAP (Amerikai Zeneszerzők, Írók és Kiadók Társasága) tagjaként segíti a gyermekgyógyászati rákkutatást, és ezzel kapcsolatosan készítette el a Fly című dalt, mellyel fel szeretné hívni a figyelmet erre. A szám már az iTunes-on is elérhető.

“Néhányan már egy ideje tudtatok a dalról, ezért nagyon izgatott vagyok, hogy milyen lesz a fogadtatása” – mondta a szám kapcsán Drew, majd beszélt ennek fontosságáról is: “A Fly eladásának száz százaléka ebbe a gyermekrák-kutatásba fog menni. Johns Hopkins foglalkozik ezzel. Szeretnék mindenkit kérni, hogy támogassa és terjessze ezt!”

“Remélem tetszik nektek a dal és a videó is. Hallgassátok, és gondolkodjatok a beteg gyerekek helyzetén” – írta az énekes a honlapjára.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek