Starity

Gotye szívesen dolgozna Katy Perryvel

2012. március 09. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A listák élére hirtelen berobbanó énekes a karrierjéről és a jövőjéről nyilatkozott.

hirdetés
Gotye szívesen dolgozna Katy Perryvel

Az ausztrál származású Gotye 2011-ben megjelent Making Mirrors című albumával meghódította nemcsak a listák első helyét, de több sztár szívét is. Első száma, a Somebody That I Used To Know szeptemberben jelent meg, és olyan sztárok beszéltek róla elismerően, mint Ashton Kutcher, Lily Allen vagy Katy Perry. Utóbbi énekesnővel kapcsolatban nyilatkozott is Gotye, aki örömét fejezte ki egy lehetséges közös számmal kapcsolatban.

" Ashton Kutcher és Katy Perry is tweeteltek a számomról... Katy szerzeményeinek többségét kedvelem. Furcsa és érdekes lenne, ha együtt dolgoznék egy olyan művésszel, mint ő.„

Gotye azt is elmondta, hogy mostanában nem szeretne újabb albumot kiadni, hiszen egy lemez elkészítése számára hosszú és időigényes munkafolyamat. ”A Making Mirrorst is két és fél évig tökéletesítettem. Szeretem kipróbálni a technikai újításokat és a hangzásvilágokat. A Making Mirrorst nem tervezem újra kiadni, a következő albumom egy teljesen új projekt lesz."

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek