Starity

Kim Kardashian egy plasztikai sebészt perel

2012. március 14. 18:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kim Kardashian már hozzászokott ahhoz, hogy plakátokon szerepeljen, a plasztikai sebész hirdetése azonban kiverte a biztosítékot nála.

hirdetés
Kim Kardashian egy plasztikai sebészt perel
Fotó: TMZ

Kim Kardashian sosem volt rest megvédeni a jó hírnevét, főleg, hogy mostanában meglepően sok atrocitás is éri. Nemrégiben Jon Hamm nyilatkozott róla nem túl hízelgő hangnemben, most pedig azzal kellett szembesülnie, hogy egy mexikói plasztikai sebész az ő fotójával hirdeti szolgáltatásait egy Mexicali városban elhelyezett óriásplakáton.

Talán a legfőbb probléma, hogy a doktor egyáltalán nem kért semmiféle engedélyt Kim képének használatára, sőt, életében nem is beszélt sem a sztárral, sem annak jogi képviselőivel.

A valóságshow-sztár máris utasította ügyvédeit, hogy találják ki, hogyan lehet a személyiségi jogainak érvényt szerezni Mexikóban, hiszen az Egyesült Államokban minden felhasznált fényképhez engedélyt kell kérni, a határ túloldalán azonban más törvények utalkodnak, így nehéz lesz felelősségre vonni az orvost.

Dr. Victor Ramirez egyébként csak annyit fűzött a személyiségi jogok megsértésének vádjához, hogy amennyiben a rendőrség megkeresi, eltávolítja a hirdetést.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek