Starity

Chenoa lett a legjobban öltözött nő hazájában

2012. március 29. 07:07   |   Szerző: H.P.K.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A spanyol Chance kíváncsi volt, hogy az olvasók melyik híresség ruhatárát érzik a legszebbnek, legjobbnak, avagy kit tartanak a legjobban öltözött sztárnak.

hirdetés
Chenoa lett a legjobban öltözött nő hazájában

Két héttel ezelőtt a Chance magazin feldobott egy egyszerű és közvetlen kérdést olvasóinak: „Melyik híresség szekrényéből válogatnál magadnak ruhákat? Ki öltözik a legjobban?”. A szerkesztők arra is kíváncsiak voltak, vajon melyik sztár a leginkább trendi, aki mondhatni divatot is teremthetne.

Az abszolút győztes a mallorcai énekesnő, Chenoa lett, maga mögé utasítva több igazi hollywoodi világsztárt is. Ez lássuk be, egyáltalán nem kis teljesítmény, bár annyira talán nem is meglepő, hiszen az énekesnő közel a negyvenhez még most is bomba formában van, gyönyörű, ráadásul nemrég a Dove saját nagykövetének is megválasztotta. Ugyanakkor rossz nyelvek szerint csak a chenoisták kaptak vérszemet a versenyt látván, hogy ezáltal is kedvencüknek kedvezzenek.

Könyörtelen csata zajlott már a második helyért Angelina Jolie és Paula Echevarría között, de Brad Pitt barátnője végül mégis felülemelkedett 21,18%-al. Férfiakra is lehetett szavazni, a legszebb eredményt közülük összetettben David Bustamante érte el 19,31%-os eredménnyel.

A szavazatok alapján úgy tűnik, hogy az olvasók nem kifejezetten szeretik azt az egyedi és utánozhatatlan lábmutogatást, amit Angie képvisel. Akiket még mindenképpen érdemes megemlíteni, az Rihanna és Kate Moss. A két hölgy ugyanis még szintén viszonylag jelentős szavazatmennyiséget gyűjtött be. Az extravagáns énekesnő 14,91%-ot, míg a botrányos modell 12,49%-ot kapott a támogatóktól.

Az emberek a legkevésbé irigylik öltözködése miatt Inditexet, valamint Marta Ortegát, akiknek a maguk csekély százalékával jóindulattal is csak sereghajtó-pozícióban sikerült a listán elhelyezkedni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek