Starity

VV Kinga édesapja kiakadt a Playboy-képek miatt

2012. március 29. 09:09   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az édesapa nem tudta, hogy lánya minden ledob majd magáról a Playboyban, egyszerű fehérneműs képekre számított.

hirdetés
VV Kinga édesapja kiakadt a Playboy-képek miatt
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Mint megírtuk, Kinga lába földbe gyökerezett a Playboy-fotózáson, amikor megvált ruháitól, nem csoda, ha édesapja is dühös lett a vetkőzés hallatán. Ő úgy gondolta, lánya fehérneműben fog majd pózolni Nánási Pál fényképezőgépe előtt. Mivel Kinga tudta, hogy a szülei nem rajonganak a meztelenkedésért, ezért nem is folyt bele ebbe a témába mélyebben, egészen addig, amíg haza nem ért a fotózásról.

„Érdeklődött, milyenek voltak a fehérneműk, amelyekben fotóztak, mire én azt feleltem: »Volt az is, de csak az elején, mert gyorsan lekerültek.« Azt hitte, hogy lesz rajtam valami, és nem leszek teljesen meztelen. Kiakadt, de biztosítottam arról, hogy ízléses képek készültek, így nincs miért aggódnia. Még nem látták a fotókat, ezért izgulok, mit fognak szólni. Furcsa lesz, hogy apám meztelenül lát majd” – mesélte a Blikknek a valóságshow-hős, akinek édesapja végül megnyugodott, mert tudja, hogy milyen sokat jelentett lányának ez a fotózás.

Kinga a felkérés és a fotózás közötti hónapban összesen nyold kilótól szabadult meg, de ez még mindig nem elég ahhoz, hogy a rossz nyelvek ne kiáltanának rögtön Photoshopot a képek láttán. Kinga elárulta: csak nevet ezeken a feltételezéseken.


Fotó: Playboy

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek