Starity

Toni Garrn lesz a következő VS-angyal?

2012. április 11. 21:09   |   Szerző: LaTasha

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A jövő héten újabb Victoria’s Secret-esemény van kilátásban, ám már egy újabb angyal neve is felmerült a cég vezetői körében. Vajon Toni Garrn is exkluzív szerződést kap?

hirdetés
Toni Garrn lesz a következő VS-angyal?

A jövő héten kezdődik meg New Yorkban a Victoria’s Secret legújabb, Love Is Heavenly című fehérnemű-kollekciójának népszerűsítése Lindsay Ellingson és Erin Heatherton által, ám egy újabb angyal neve is felmerült az esemény kapcsán.

Miután Adriana Lima is bejelentette, hogy a második gyermekét várja – akárcsak Alessandra Ambrosio –, s a Kings of Leon frontemberétől teherbe esett angyal, Lily Aldridge sem tudja a nyár folyamán népszerűsíteni a márkát, a cég igen nagy bajba került.

Bár Miranda Kerr, Lindsay Ellingson, Erin Heatherton és Candice Swanepoel a Victoria’s Secret fő vonalának arcai, a cég nem tudja minden fellépésre magával csábítani a modelleket. A másik két angyal, Chanel Iman és Behati Prinsloo pedig csakis a cég PINK vonalát tudja promózni, tehát emberhiány merült fel.

Egyelőre nem tudni, hogy a lány csak pár népszerűsítési eseményen tud majd részt venni és helyettesíteni a többi angyalt vagy a cég huzamosabb ideig kívánja őt alkalmazni, ám egy dolog biztos: Toninak minden esélye megvan rá, hogy világhírű lehessen!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek