Starity

Amber Lawrence: „Az élő zene a legnagyobb élmény”

2012. április 18. 09:09   |   Szerző: vikimumus

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az ausztrálok kedvence, Amber Lawrence imá koncertezni, számára ugyanis nagy élmény látbni a közönség reakcióját és kapcsolatot teremteni velük.

hirdetés
Amber Lawrence: „Az élő zene a legnagyobb élmény”

Egy ausztrál magazin nemrég interjút készített Amber Lawrence-szel, akitől azt is megtudtuk, hogy hol szeret leginkább énekelni.

„Élőben szeretek énekelni, mert szerintem az a legnagyobb élmény. Szeretem, mikor a színpadon vagyok és azok, akik szeretik a zenémet, átérzik a hangulatomat is. A stúdióban is szeretek énekelni, szerintem az nagyon szórakoztató, de semmihez sem fogható az, mikor kapcsolatba kerülhetek a közönséggel.”

Az énekesnő egyébként három nagylemezt tudhat a háta mögött, a legutóbbi idén januárban látott napvilágot. A 3 címet viselő korong első kislemezdala, az Everybody’s A Mess a CMC Top 30, illetve a CMR Radio Top 30 listáján is az első helyig jutott, a vadonatúj single pedig The Man Across The Street címmel a tegnapi napon került a boltokba.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek