Starity

Miley Cyrus féltékeny Justin Bieber sikerére?

2012. április 28. 21:09   |   Szerző: Vegas

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Miley Cyrus már sokadjára fejezi ki a nemtetszését Justin Bieber iránt. Most is így volt, mikor a Twitteren oltotta be a tinisztárt.

hirdetés
Miley Cyrus féltékeny Justin Bieber sikerére?

Egyikük csillaga sincs leáldozóban, de az már kérdéses, hogy ki tett le többet az asztalra. Természetesen Miley rajongói, a „Smilerek” és Justiné, a „Belieberek” máshogy gondolják.

Miley nemrégiben egy képet osztott meg a következő szöveggel: „Erősen gondolkodtam azon, hogy levágatom a hajamat, amíg meg nem láttam ezt” – írta a kép mellé, mely akkor készült, mikor kiparodizálta Justin Biebert a Saturday Night Live című szórakoztató műsorban.


Fotó: Twitter

Viszont nem ez az első alkalom, hogy nyíltan ócsárolja a tinisztárt; egy tavaly készült interjúban a következőt nyilatkozta: „Nemcsak egy dalt kell tudni feltölteni a YouTube-ra, hanem turnézni is tudni kell” – bírálta Justint.

Egy amerikai pletykalap azt kezdte el terjeszteni, hogy valószínűleg a fiatal és sikeres lány féltékeny a mostanában elég balszerencsés Justinra. Míg Justin Bieber Boyfriend című dala a listák élén szerepel, és júniusban jön a következő albuma, addig Miley hamarosan megjelenő LOL-remake filmjére nem túl nagy az érdeklődés.

Mi viszont nem értjük, miért lenne egy olyan kiegyensúlyozott lány féltékeny egy olyan fiúra, aki ugyan híres, de ezt nehezen kezeli. A túlértékelt fiú nemrég csúnyán megtréfálta a rajongóit egy gyerekes csínnyel, amikor azt kérte, hívják fel, miközben nem is a saját telefonszámát adta meg.

Miley minden bizonnyal nem Justin-rajongó, de valószínűleg nem is irigy egy nála éretlenebb fiúra, csupán viccnek szánta a csipkelődést.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek