Starity

Megérkezett Nelly Furtado új videoklipje

2012. május 08. 17:05   |   Szerző: Cannibal3

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Megjelent a kanadai énekesnő új kisfilmje, mely a Big Hoops (Bigger the Better) című számhoz készült el. A dal Nelly visszatérő albumának első kislemeze.

hirdetés
Megérkezett Nelly Furtado új videoklipje

Nelly Furtado egy ideje már visszatérésén dolgozik, új korongja még ebben az évben megjelenik. A The Spirit Indestructible címre keresztelt album első kislemeze, a Big Hoops (Bigger The Better) április 17-én jelent meg hivatalosan is.

A gyönyörű énekesnő a tőle elsőre kissé szokatlannak tűnő szerzeményen Darkchild producerrel dolgozott együtt, a dalszöveget pedig természetesen maga Nelly írta.

A Big Hoops videoklipjét április elején forgatták le Los Angelesben, a kisfilm rendezője Little X volt, aki rengetegszer dolgozott már Nellyvel. A videó premierje május 3-án volt, de a csak május 7-én, tegnap került fel a 33 éves énekesnő VEVO-csatornájára. A klipben Nelly – a dal címéhez hűen – hatalmasra nőve tűnik fel.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek