Starity

Damu Roland új szerelmével már esküvőt és gyerekeket tervez

2012. május 14. 09:09   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Meglepő fordulat állt be Damu szerelmi életében, ugyanis a pszichiátrián megismert egy hölgyet, aki hisz az ártatlanságában, és képes megvárni őt. A tervek között esküvő és két gyermek is szerepel.

hirdetés
Damu Roland új szerelmével már esküvőt és gyerekeket tervez
Fotó: Blikk

Mint tudjuk, Damu Rolandot a börtönbüntetése megkezdése előtti hetekben a pszichiátrián kezelték. Ekkor ismerkedett meg Edinával, akivel azóta is tartják a kapcsolatot a lehetőségekhez mérten, telefonon és levélben.

A 36 éves nőt alkoholproblémák és depresszió miatt kezelték a kórházban, és állítása szerint Rolandnak köszönheti, hogy kilábalt a betegségéből.

Két nap alatt olyan szoros lett a kapcsolat, mintha tíz éve szeretnénk egymást, annyira egy hullámhosszon voltunk – mesélte a Blikknek Edina. – Mindenről tudtunk beszélgetni, és az adott helyzetben a gyógyszeres kezelés mellett is felvidítani egymást. Rögtön tudtam, hogy ő az igazi, ezt megérzi az ember. Képtelen vagyok elhinni a vádakat, hogy nőket vert. Nem gondolom, hogy ha kedves vagyok vele, erre pofonnal vagy tettlegességgel válaszolna. Agresszivitásnak semmi jelét nem tapasztaltam nála.”

Úgy tűnik, a bimbózó szerelem hatására mindkét fél élete új értelmet nyert, ezért Edina hajlandó lenne megvárni, hogy Damu letöltse a büntetését. Addig pedig reménykednek benne, hogy tisztázzák a vádakat, és néhány hónap múlva szabadon távozhat a színész.

Az esküvőt már a kórházban megbeszélték, így azt akár egy börtönesküvő keretén belül is megejtenék. A pár annyira biztos a dolgában, hogy már a leendő gyermekeik nevét is tudják. Mivel Edina már jócskán benne van a korban, így ezt nem is halogatná sokáig, és biztos benne, hogy Damuval mindenféle veszekedés nélkül, boldogan tudná leélni az életét.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek