Starity

Nem hagyták pihenni Selena Gomezt a rajongói

2012. május 15. 13:01   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jelenleg Bulgáriában forgat a tinisztár, és elvakult rajongói addig hangoskodtak a hotelnél, ahol megszállt, hogy kénytelen volt máshová költözni.

hirdetés
Nem hagyták pihenni Selena Gomezt a rajongói

Múlt csütörtökön számoltunk be arról, hogy Selena Gomez megérkezett Bulgáriába, hogy hozzálásson legújabb filmje, a The Getaway forgatásához. Az elvakult rajongók kiderítették, hogy az egykori Disney-sztár a Grand Hotel Sofiában szállt meg, pedig az egész stábot és a hotel dolgozóit is szigorú titoktartásra kötelezték.

A lelkes tiniknek több sem kellett: rögtön megkörnyékezték a színésznő szállását, és hangosan ordítozva követelték, hogy jöjjön ki. Hiába nappal történt az incidens, Selenánál betelt a pohár, ugyanis a film munkálatai többnyire éjszaka zajlanak, ezért a színészek nappal alszanak és pihenik ki fáradalmaikat. A rajongók ezzel mit sem törődve ordibáltak, ezért Justin Bieber barátnője a szálloda leváltása mellett döntött, így titokban elhagyta a Grand Hotel Sofiát.

Mint tudjuk, a fanatikus rajongók bármire képesek, hogy akár csak néhány másodpercre vagy percre lássák kedvencüket, és kiderítsék, hogy hol szállnak meg egy-egy forgatás alkalmával, ezért Selena továbbra sincs biztonságban, és bármikor fény derülhet jelenlegi hoteljének címére is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek