Starity

Pamela plakátját betiltották Kanadában

2010. július 17. 11:11   |   Szerző: Kelly

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Pamela Anderson nagy állatvédő hírében áll, így nem egyszer került már rá a PETA állatvédő plakátjaira. Azonban Kanadában szexistának minősítették a képet és betiltották.

hirdetés
Pamela plakátját betiltották Kanadában

Elég provokatív képek készültek Pameláról az állatvédő-szervezet plakátjaira. A legtöbb képen ruha nélkül pózol, mellyel arra hívja fel a figyelmet, hogy ő inkább meztelenül járna, mintsem hogy bundát öltsön magára.

Azonban a montreali városvezetők az egész országban betiltották a plakátot, mivel szexistának minősítették. Pamela kiakadt, hogy a szülőhazájában így gondolkodnak az emberek.

"Abban a városban, amely az egzotikus táncáról ismert és a haladás híve, szomorú látni, hogy betiltanak egy női alakot, aki a testét egy politikai hirdetéshez adja. A világ számos részén a nőket csadorral fedik el, ez lesz itt is a következő lépés? Nem gondoltam volna, hogy Kanada ilyen puritán" -nyilatkozta felháborodva a sztár.

Egyébként Pam a plakáton apró bikiniben látható, olyan stílusban, mint a hentesüzletek falán lógó rajzok. Pamela testére pedig ráfirkantották a testrészek neveit, hogy érzékeltessék, az állatoknak is ugyanolyan testrészeik vannak.

A plakát mondanivalója: Legyen szíved, légy vegetáriánus!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek