Starity

Zalatnay Sarolta megszabadult a mellétől

2012. június 01. 09:09   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Cini már régóta tervezte a műtétet, tegnap végre kés alá is fekhetett, hogy végre kiszedjék melléből a szilikonbetéteket.

hirdetés
Zalatnay Sarolta megszabadult a mellétől

Cini már régóta készült arrra, hogy megszabaduljon a már névjegyének számító hatalmas méretű melleitől, amik mostanra már teherré váltak a számára.

Először hat évvel ezelőtt vetetett ki egy darabot az 570 köbcentis kebleiből, amikor hátfájás, és egyéb panaszok miatt már muszáj volt tennie valamit. De nem kellett sok időnek eltellnie ahhoz, hogy a megmaradt – még mindig óriásinak számító 400 köbcentis – implantátumoktól is meg akarjon szabadulni. Idén áprilisra tervezte az új beavatkozást, de sajnos lebetegedett, és a vérképe nem tette lehetővé, hogy akkor megoperálják, így a műtétre csak tegnap kerülhetett sor.

„Megint Krasznai Zsolt műt, a korábbi operációt is ő csinálta. Nem az eredménnyel vagyok elégedetlen, lefogytam, és nem illik a testalkatomhoz ez az óriási betét” – mondta a Bors riporterének még a műtét előtt.

Zalatnaynak ez már a negyedik operációja, de most már egészen biztos benne, hogy többször nem fekszik kés alá önszántából: „Nem lesz több beavatkozás, ez egészen biztos! Nincs szükségem szilikonra, a saját mellemnek semmi baja.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek