Starity

Nyerj páros VIP-belépőt a Dokk Beach megnyitóra!

2012. június 17. 13:01   |   Szerző: trendmagazin.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Trendmagazin a Dokk Beach csapatával karöltve nyereményjátékot hirdet a Shake It ont he Beach partisorozat nyitóbulijára. A Starity egy szerencsés olvasója két főre szóló VIP belépőt fog nyerni!

hirdetés
Nyerj páros VIP-belépőt a Dokk Beach megnyitóra!

Június 20-án indul a nyár legőrületesebb szerdai partisorozata, a Shake It on the Beach. Ez a megnyitó egy kicsit más lesz, mint a többi szerda éjszaka: a belépőkből befolyt összeg teljes egészét egy fővárosi kórháznak ajánlották fel a szervezők, így lesz egy felejthetetlen nyárindító buliból egy életeket mentő segítség.

A rendezvény főbb fellépői a teljesség igénye nélkül: Bencsik Tamara, Majka, Széles Iza, Lakatos Yvette, Polgár Kriszta, Animal Cannibals, Young G, Varga Viktor, L.L. Junior! Ha Te is ott szeretnél lenni, akkor nem kell mást tenned, mint válaszolni az alábbi kérdésre:

Melyik kórháznak ajánlották fel a rendezvényből befolyt belépők összegét a szervezők? (A választ és a bővebb programlistát megtalálod, ide kattintva a Trendmagazin cikkében!)

A helyes megfejtést a szerkesztoseg@trendmagazin.hu címre küldjétek!

Eredményhirdetés: 2012. június 19. (kedd) 19:00

Sok sikert kívánunk!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek