Starity

Sheryl Crowt megváltoztatta a rákkezelés

2010. július 20. 17:05   |   Szerző: itsthelou

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Sheryl Crownak az elmúlt években rengeteg életmegváltoztató eseményben volt része. 2006-ban legyőzte a mellrákot, és azóta örökbefogadott két gyereket is. Most egy teljesen új életszemlélete van.

hirdetés
Sheryl Crowt megváltoztatta a rákkezelés

A 48 éves Sheryl hisz abban, hogy a rák kezelése nem csak a betegségtől szabadította meg, hanem az olyan személyiségjegyektől is, amelyek gátolták érzelmi fejlődését.

Így nyilatkozott: "Minden reggel mentem, és felfeküdtem az alumínium asztalra, a karjaimat a fejem fölé emeltem, és szembenéztem ezzel a hatalmas anyahajóval, a sugárgép olyan volt, mint egy idegen űrhajó, és találkoztam magammal az asztalra. Találkoztam valakivel, akit már elfelejtettem.

Néha úgy érzem, hogy céltudatosan történnek az események az életünkben, hogy felfedjék hol siklottunk ki az útról. Nincs többé érzékem ahhoz, hogy kielégítésem az embereket. Úgy érzem, azt a bőrt levetettem amikor keresztül mentem a sugárkezelésen."

Sheryl azt is elárulta, hogy az anyaság egy teljesen új perspektívát adott életének. Az énekesnő még a rákból való felépülés alatt adoptálta a most 3 éves Wyattot, és ebben az évben vette magához a két hónapos Levi James-t. Így most már még válogatósabb a férfiak terén.

Sheryl, akinek korábban volt kapcsolata a kerékpáros legendával, Lance Armstronggal, valamint randizott Owen Wilsonnal és Eric Claptonnal, egy interjúban nyilatkozott You magazinnak: "Most szingli vagyok, de volt már pár remek kapcsolatom a gyerekek óta. De most hogy anyuka vagyok, máshogy működik az egész, gondosan kell válogatnod."

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek