Starity

Demi Lovato lesz a 2012-es Teen Choice Awards műsorvezetője

2012. július 10. 09:09   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az egykori Disney-sztár kapta a lehetőséget, hogy házigazdája legyen a díjátadónak.

hirdetés
Demi Lovato lesz a 2012-es Teen Choice Awards műsorvezetője

Demi Lovato hatalmas sikereket ért el a Disney-csatornánál. A Rocktábor két részének egyik főszereplője és a Hercegnővédelmi programban Selena Gomezzel játszotta a főszereplő lányt, ezek mellet pedig saját sorozatot is kapott Sonny, a sztárjelölt néven. Azonban ennek a korszaknak már rég vége. Nehéz időszakon van túl a fiatal színész-énekesnő, de most újult erővel vágott bele zenei karrierjébe, az X Factor egyik mentora lett és egy dokumentumfilm is megjelent róla.

Mindezek tetejében most azt a megtisztelő feladatot kapta, hogy Cat Deeley és még mások mellett ő vezényelje le a 2012-es Teen Choice Awardsot. A hírt Demi hivatalos Facebook-oldalán erősítették meg: „Igaz a hír! Én fogom vezetni az ez évi Teen Choice Awardsot július 22-én!”

A díjátadó július 22-én kerül megrendezésre és a Fox fogja élőben közvetíteni. Olyan sztárok hivatalosak az eseményre, mint Zooey Deschanel, Lea Michele, Taylor Swift, Miley Cyrus, Josh Hutcherson, Zac Efron, Ellen DeGeneres, Sophia Grace és Rosie, Tyler Posey, Gordon Ramsay, Laura és Vanessa Marano vagy Ashley Benson. A fellépők között pedig szerepel Justin Bieber, Carly Rae Jepsen, Flo Rida, No Doubt és DJ Pauly D neve is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek