Starity

Slash is helyet kapott a Hírességek sétányán

2012. július 12. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Slash a Guns N' Roses egykori gitárosa végre helyett kapott a Los Angeles-ben található Hollywood Walk Of Fame-n azaz a Hírességek sétányán. A nagy alkalomból nem más mint egyik cimborája Charlie Sheen mondott köszöntőt.

hirdetés
Slash is helyet kapott a Hírességek sétányán

A legendás gitáros, Slash végre helyett kapott a Hírességek Sétányán, Hollywoodban. A ceremónia alkalmából egyik barátja, a színész Charlie Sheen mondott köszöntőt, nemcsak a helyszínen, hanem saját Twitter-oldalán keresztül is.

Sokak szerint már réges régen kijárt volna a cilinderesnek a csillag a Hollywood Walk Of Fame-en, különösen azután, hogy a Twilight sztárjai és Jennifer Aniston is helyet kapott már Los Angeles egyik legnevezetesebb helyén. Slash Charlie Sheennel ellentétben a maga szolid módján mondott köszönetet az őt ért megtiszteltetésért.

A Guns N' Roses egykori gitárosa igen sikeres évet tudhat a magáénak, hiszen április 14-én beiktatták a Guns N' Rosest a Rock N' Roll Hall Of Fame-be. Májusban jelent meg második, Apocalyptic Love című szólóalbuma, amely igencsak népszerű lett a rajongók körében. Júniusban pedig a világhírű brit zenei magazin, a Kerrang! londoni gáláján mint ikon díjazták.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek