Starity

Lindsay Lohant támogatják a barátai

2010. július 21. 16:04   |   Szerző: adorebubble

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kim Kardashian, Ashley Greene és Sean Penn csak pár azon hírességek közül, akik támogatják és segítenek Lindsay-nek a nehéz, börtönben töltött napokon.

hirdetés
Lindsay Lohant támogatják a barátai

Lindsay Lohan tegnap kezdte letölteni a 90-ről 23 naposra, mostanra pedig már csak 12 naposra csökkent börtönbüntetését, celebtársai; Kim Kardashian, Ashley Greene, Sean Penn, Lane Garrison és Willie Nelson mind segítségüket ajánlották a 24 éves botrányhősnek.

Lane, akit több, mint egy év letöltendő börtönbüntetésre ítélt a bíróság (ittasan vezetett és elütött egy 17 éves lányt) nemrég beszélgetett Lindsay-vel, a börtönről.

"Megtanította, hogyan élje túl a börtönt"- mondta egy barát.

Az énekes, dalszövegíró Willie Nelson is próbált segíteni Lindsay-nek feldolgozni a vele történteket, sőt még munkát is ígért neki a következő filmjében (The Dry Gulch Kid).

"Mindennap felhívja. Willie a szárnyai alá vette őt." - mesélte Lindsay egyik barátja.

Reméljük, Lindsay-nek segítenek újdonsült barátai átjutni ezen a nehéz időszakon és mikor kijön a börtönből új, normális és botrányoktól mentes életbe kezd. Hajrá Lindsay!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek