Starity

Logan Lerman is csatlakozott Darren Aronofsky új filmjéhez

2012. július 18. 16:04   |   Szerző: Misao

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Darren Aronofsky legújabb, Biblia-adaptációs filmjének szereplőgárdájához Logan Lerman is csatlakozott, így a fiatal színész ismét esélyt kapott, hogy filmvásznon bizonyítson.

hirdetés
Logan Lerman is csatlakozott Darren Aronofsky új filmjéhez

Logan Lerman igazán nem panaszkodhat, hiszen Hollywood egyik legkeresetebb fiatal színészei közé tartozik. A Percy Jackson, valamint A három testőr filmek sztárja idén is a mozivászonon bizonyíthat Emma Watson, Ezra Miller és a Vámpírnaplók színésznője, Nina Dobrev oldalán a The Perks of Being a Wallflower című projektben, amit idén ősszel mutatnak be. Ám Logan továbbra sem vesz ki pihenőt, hiszen legújabb filmje egy Biblia-adaptáció, amit nem más, mint az Oscar-díjra is jelölt Darren Aronofsky készít.

A film a Noeh (Noé) címet kapta. Mint később kiderült, Aronofsky nem szándékozik hűnek maradni az eredeti verzióhoz, természetesen nem az egész történeten, csak annak néhány bizonyos részén változtatna, hogy még egyedibbé tegye a produkciót. Logan, a  Russell Crowe által megformált Noé idősebbik fitát, Shae-t fogja alakítani, míg A Katedrális című filmből ismert Douglas Booth a fiatalabbik Ham karakterét kapta. Állítólag a gyönyörű  Jennifer Connelly is csatlakozott a szereplőgárdához mint Noé felesége.

Még nincs pontos dátum a forgatás kezdéséről, viszont azt már tudjuk, hogy a 2014. március 28-án debütál a mozikban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek