Starity

Jennifer Lopez újra kismama szeretne lenni?

2012. július 22. 01:01   |   Szerző: rek4

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A legújabb pletykák szerint az ikrek után a 42 éves sztármama ismét kész az újabb terhességre.

hirdetés
Jennifer Lopez újra kismama szeretne lenni?

Amint az a hét elején kiderült, Jennifer Lopez már nem kíván helyet foglalni a közismert tehetségkutató asztalánál, az American Idol című műsorban. A hivatalos indok: „Jennifer jelenleg más projektekre kíván koncentrálni. Tavaly a zsűrizésben való részvétele miatt nem jutott elég ideje más munkákra. Az énekesnő ezen szeretne most változtatni.”

Habár az indokok kézzel foghatók, a médiában mégis értetlenül állnak a dolog előtt és ennél meggyőzőbb magyarázatot keresnek. A 42 éves énekesnő egyik barátnője így nyilatkozott: „A következő hetekben Jennifer csak arra szeretne koncentrálni, hogy Casperrel közös babájuk szülessen. Már el is tervezte, meddig kíván majd otthon maradni a babával.”

Jennifer 38 évesen adott életet az ikreknek, Maxnek és Emme-nek. Az újdonsült anyuka abban az időben kijelentette: „Mindenképp szeretnék még gyerekeket. Eddig nem volt rájuk elég időm. Az ikrekkel való terhesség nem épp a legkönnyebb időszaka volt az életemnek. A többi babára még fel kell készülnöm lelkileg is.”


Fotó thehollywoodgossip.com

„Nagyon bízik benne, hogy képes lesz újra teherbe esni. Bár egy fiatal szeretővel több esély van rá” – nyilatkozta Jennifer egyik közeli ismerőse. Barátai szerint nem is igazán számít, hogy jelenlegi párja, a mindössze 25 éves háttértáncos,  Casper Smart készen áll-e az apaságra, ugyanis az énekesnő annyira vágyik az új jövevényre, hogy egyedül is képes lesz felnevelni, ha a helyzet úgy hozza.

Bár az énekesnő házassága Marc Anthonyval mára már történelemmé vált, a válás után Jennifer kihangsúlyozta, hogy ezek után sem vesztette el az igaz szerelembe vetett hitét.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek