Starity

Celine Dion meghódította Kanadát és Franciaországot

2012. július 23. 08:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az idén 44. életévét betöltő énekesnő visszatéréséről számolt be, még hozzá egy francia nyelvű dallal, ami két országban rögtön első helyezést ért el a toplistákon.

hirdetés
Celine Dion meghódította Kanadát és Franciaországot

Ahogy nemrég arról beszámoltunk, a My Heart Will Go On énekese visszatérő dallal lepte meg rajongóit és azt is elárulta, új, farncia nyelvű albuma november 5-én kerűl a boltok polcaira, melynek címe Sans attendre.

A Parler à mon père (Beszélgetek édesapámmal) című dal július 2-án jelent meg hivatalosan és rögtön meghódította Kanadát és Franciaországot. A France Singles TOP 100-ban harminckettedikként kerűlt be, majd egy héttel késöbb már az első helyet uralta. A Canada Singles TOP 100-ban ötvenharmadikként kerűlt be, majd szintén egy hét múlva első lett.

Celine elmondta, ez a dal édesapjáról szól, akit nyolc évvel ezelött vesztett el, és a legnagyobb rajongója volt. Az énekesnő ezzel a dallal szeretne köszönetet mondani azért, hogy mindig mellette volt. A következő videó bemutatja Celine és édesapja szeretettel teli kapcsolatát.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek