Starity

Nagyszerű dalokkal érkezik a Gloriana új albuma

2012. július 30. 08:08   |   Szerző: vikimumus

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A holnapi nap folyamán kerül az amerikai boltok polcaira a méltán népszerű countryzenekar, a Gloriana legújabb albuma.

hirdetés
Nagyszerű dalokkal érkezik a Gloriana új albuma

A Gloriana 2009-ben jelentette meg első nagylemezét – azóta azonban Cheyenne Kimball kilépett a csapatból, – a második pedig holnap kerül az üzletekbe.

A korábban Taylor Swift előzenekaraként is többször fellépő Gloriana új dalainak többsége nem ismeretlen a rajongók számára, hisz sokszor fellépnek az új szerzeményekkel.

Az A Thousand Miles Left Behind érdekessége, hogy az együttes tagjai a dalszerzésből is alaposan kivették a részüket, ráadásul olyan társzerzőkkel dolgozhattak együtt, mint Matt Serletic, aki megalakulásuk után nem sokkal lemezszerződést ajánlott nekik, Josh Kear, vagy éppen Hillary Lindsey.

A dalok mindegyike tökéletesen tükrözi a zenekar stílusát: country, pop és rock tökéletes keveréke. Az összesen 11 dalt tartalmazó korong összes felvételét már bemutatta a Billboard Magazin, valamint Rachel, Tom és Mike is többször előadták már őket koncertjeiken.

A kislemezen már megjelent és azóta megklipesített Wanna Take You Home és (Kissed You) Good Night is helyet kapott a lemezen, amelynek összes dalát érdemes lenne kislemezen is kiadni. A Carolina Rose a Gloriana balladáit erősíti, míg a Go On… Miss Me igazi koncertre való nóta. A Sunset Lovin’ az együttes fellépésein is hatalmas sikert arat, így nem csodálkoznánk, ha ehhez is készülne klip, de érdemes figyelni a lemez nyitódalára (Gold Rush), vagy éppen a Doing It Our Way című felvételre, amely a régi rockslágereket idézi countryval fűszerezve. De említésre méltó a szintén koncerteken sikert arató Soldier Song, a Can’t Shake You, vagy éppen a Turn My World Around. Az albumot a Where My Heart Belongs zárja, amely tökéletes vokáljával könnyen a kedvencünk lehet, ráadásul érdemes megemlíteni, hogy ez Rachel legszemélyesebb dala.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek