Starity

Megvannak a 2012-es MTV VMA jelöltjei

2012. július 31. 13:01   |   Szerző: Cannibal3

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Július 31-én érkezett meg az amerikai zenei díjátadó, az MTV Video Music Awards 2012-es jelöltjeinek listája. Az est legnagyobb esélyesei között van Rihanna és Drake is.

hirdetés
Megvannak a 2012-es MTV VMA jelöltjei

2012-ben is megtartják a legjobb videoklipeket jutalmazó várva várt zenei díjátadót, az MTV Video Music Awardsot. A jelöltek listáját a mai napon tették közzé, és – ahogy azt már megszokhattuk – nagy meglepetésekre most sem számíthattunk a neveket között. A lista igen hasonlít az elmúlt évek listáihoz, de természetesen szerepel rajta pár új jelölt is a változatosság kedvéért.

Az MTV 2012-es díjátadóján tizenöt kategóriában osztják majd ki a legjobb kisfilmekért járó díjakat, a jelöltek között. Az idei show nagy nyertesei egyértelműen Rihanna és Drake lehetnek, öt-öt jelöléssel. Rajtuk kívül több jelölést kapott még Katy Perry, aki a 2011-es gálán nagyot tarolt, Justin Bieber, akit népszerű Boyfriend című klipje miatt jelöltek, Beyoncé, aki több videó miatt is jelölt, és Nicki Minaj is, akinek jelölését sokan megkérdőjelezhetőnek gondolják.

Természetesen a legjobb új előadók is feltűnnek a VMA listáján, így az emberek nem túl nagy meglepetésére több jelölést is begyűjtött a brit X- Faktorból ismert együttes, a One Direction is. Rajtik kívül a nemrég befutott előadók közül ott van a listán Carly Rae Jepsen, a Call Me Maybe előadója, a fun., akik az Egyesült Államokban több hétig vezető We Are Young című sláger kapcsán lehetnek ismerősek, és Frank Ocean, akinek idén jelent meg nagy sikerű Channel Orange című lemeze.

Idén az általában taroló Lady Gaga nem kapott jelölést, Adele pedig csupán egyet kapott, igaz őket nem is lett volna nagyon miért jelölni, mivel ők nem igazán voltak aktívak a 2012-es évben. A listán pár kevésbé ismert előadó is helyet kapott, bár csak a szakmai zsűri által eldöntendő jelölések között, de szerepel Lana Del Rey, az Of Monsters & Men és Regina Spektor neve is.

Az Év videója kategóriában tavaly Katy Perry Budapesten forgatott klipje nyert, és az énekesnő az idei jelöltek között is jelen van a Wide Awake videójával. Rajta kívül esélyes még a VMA legjelentősebb díjára Gotye, Drake, M.I.A., és Rihanna is, a hatalmas sikereket elérő We Found Love kisfilmjével.

Az Év Videója kategória jelöltjei:

  • Drake – Take Care (feat. Rihanna)
  • Gotye – Somebody That I Used To Know (feat. Kimbra)
  • Katy Perry – Wide Awake
  • M.I.A. – Bad Girls
  • Rihanna – We Found Love

A 2012-es MTV Video Music Awards-ot Los Angelesben tartják majd szeptember 6-án. A díjátadó fellépői között a hírek szerint ott lesz Alicia Keys és a One Direction is. A jelöltek teljes listája pedig mától megtalálható az MTV honlapján.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek