Starity

Megjelent a tragikusan elhunyt énekesnő új dala

2012. augusztus 06. 09:09   |   Szerző: hellorl

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Már korábban felröppent a hír, hogy a világhírű énekesnőnek tragikus halála után posztumusz albuma jelenik meg, az eddig kiadatlan dalokból. Most egy új dalt bemutattak Drake közreműködésében.

hirdetés
Megjelent a tragikusan elhunyt énekesnő új dala

Az énekesnőnek természetesen rajongói is akadnak kollégái között, nincsen ezzel másképpen Drake, a kanadai Young Money-rapper sem, aki nyíltan vállalja rajongását Aaliyah iránt, hiszen egy tetoválást is varratott már magára az énekesnő arcképével, valamint Drake szerint az ő zenéje inspirálta saját karrierje és stílusa kialakításában.

Drake neve a projektben igen megtisztelő szerepben tűnik fel, hiszen állítólag ő lehet az albumnak a vezető producere. Azonban az albummal kapcsolatban pontos információk nem kerültek napvilágra, sőt csak feltételezések alapján tapogatóznak a rajongók. Márciusban Jeffery „J. Dub” Walker producer-dalszövegíró arról tweetelt, hogy már készül az új album, azonban később ezt a hírt megcáfolta az énekeső testvére, miszerint nincsen készülőben új lemez.

J. Dub egyébként Aaliyah I Refuse és What If című dalaiban látta el a produceri feladatokat, tehát nem ez lenne az első eset, hogy egy Aaliyah-dalban segédkezik.

Az első dal viszont már meg is jelent – mely valószínűleg helyet kap majd az albumon –, és az Enough said címet kapta. Drake a dalt először Torontóban fogja bemutatni a közönségnek az OVO Fest-en.

Ennek a projektnek azonban nem mindenki örül, hiszen Timbaland és Missy Elliott – akik korábban dolgoztak együtt az énekesnővel –, nem hiszik, hogy ez jó ötlet lenne Drake részéről. Szerintük nem lenne helyes nélkülük dolgozni, a rapper pedig még nem kereste fel őket az esetleges együttműködésről.

"Tudom, hogy készülnek kiadni néhány Aaliyah-dalt, de ha megteszik, nekem és Missy-nek mindenképpen benne kell lennünk” – mondta a producer.

Az album várható megjelenésére eddig ez a dal adhat további reményt a rajongóknak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek