Starity

Chad Kroeger Avrillel csalta meg barátnőjét?

2012. augusztus 26. 20:08   |   Szerző: corny4

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Pletykák kezdek el keringeni, hogy a Nickelback frontembere újdonsült menyasszonyával csalta barátnőjét.

hirdetés
Chad Kroeger Avrillel csalta meg barátnőjét?

Mindenkit meglepett, amikor kiderült, hogy a Nickelback frontembere, Chad Kroeger eljegyezte a szintén kanadai Avril Lavigne-t. Már májusban felmerültek a hírek, hogy több van köztük barátságnál, amikor egy lesifotós lekapta őket a szerelem városában, Párizsban, ráadásul Chad erősítette meg azt a hírt, hogy Avril és Brody Jenner szakítottak.

Nemrég egy interjúban mindketten fülig szerelmesen áradoztak a másikról. Még egy kép is meg jelent a 14 karátos eljegyzési gyűrűjükről. Viszont ez a kapcsolat se úszhatta meg rosszindulatú pletykák nélkül.


az eljegyzési gyűrű

Kroeger volt barátnője, a 27 éves Kristen nemrégiben elmondta, hogy miközben még ő az énekes barátnője volt, Chad Avrillel kavart. Továbbá azt állítja, hogy Kroeger és ő csak májusban hagyták el egymást végleg, addig nem egyeztek meg semmiben, de akkor már Lavigne-vel randizott február óta. A lány Twitteren csiripelte el döbbenetét: „A pillanat, amikor rájössz, hogy az exed eljegyezte azt a csajt négy hónappal a szakításotok után, miután megcsalt vele.”

Ráadásul Kristenre már Chad is tett célzásokat.„Igen, randizok egy lánnyal, aki ohioi” – mondta el a Nickelback énekese a Dave & Jimmy műsorban az WNCI rádióból még áprilisban, és amint tudni lehet Kristen Ohióból való.


Kristen és Chad / Avril és Chad

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek