Starity

Klippremier: B.o.B. feat Nicki Minaj - Out of My Mind

2012. augusztus 29. 09:09   |   Szerző: EinsteinKe nny

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

B.o.B új albuma megjelenése után alig tud megállni a munkával, most az örök-dolgos, Nicki Minaj-zsal hozták össze ezt az idegtépős számot, ami pár nap alatt túllépte az egymilliós nézettséget is.

hirdetés
Klippremier: B.o.B. feat Nicki Minaj - Out of My Mind

Alig pár napja került fel a Youtube-ra, B.o.B és termetes hátsójáról és különböző hajviseleteiről elhíresült, Nicki Minaj legújabb videója, ami az Out of My Mind címet kapta. A címből adódva, nehezen tudja majd bárki is kiverni a fejéből a klippet és a számot egyeránt.

Ha B.o.B.-ről van szó, mindenki csak jó számra gondolhat, most is hozza a formáját, rappszövegei és ütős refrénje mindenkiből kihozza az állatot. Nicki Minaj pedig saját magához kellően most is megörvendeztet minket már majdnem erotikusnak mondható jelenetével és grimaszaival, ahogy tőle már el is várjuk.

Sokan még a klip megjelése előtt, úgy nyilatkoztak, hogy ez B.o.B. legrosszabb száma, de a dislikeokon ez nem mutatkozik, sőt inkább az ellenkezője.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek